Tərkibi:
Boyat çörək
Duzlu ağ pendir
Holland pendiri
Yumurta
Cəfəri
"Wellington" kərə yağı
(ölçülər istəyə görədir)
Hazırlanması:
Çörəyi dörtkünc formada doğrayırıq.
Ağ pendiri əzib çörəyin üzərinə əlavə edirik.
Holland pendirini də doğrayıb və ya sürtkəcdən keçirib, çörəyin üzərinə əlavə edirik.
Cəfərini doğrayırıq, yumurtaları da çalıb çörəyin üzərinə əlavə edirik və yaxşıca qarışdırırıq.
Tavaya "Wellington" kərə yağını töküb əridirik və qarışığı tavaya hər tərəfli yayırıq. Bir tərəfi qızarandan sonra qapaq və ya boşqabın köməyi ilə çeviririk. Hər iki üzünü qızardıb, isti-isti servis edirik.
Dadlı və asan qəlyanaltımız hazırdır. Nuş olsun!
P.S. İstəyə görə içinə kolbasa, sosiska və pomidor da vurmaq olar.