Adminin tik-tok səhifəsi (takip edin)
Saytın Ən varlısı ol : _Subay__oglan_ - 7 manat
Sayta Daxil Olun!
![]() | ![]() ![]() |
MoNaMoR (18menim adamimsane2011/20:47)
ay 1taniw var her deFe bize gelende ite d0nuremde
![]() | ![]() |
ManGA_ (18bilem2011/20:50)
menim adamimsane
.gif)
![]() | ![]() ![]() |
MoNaMoR (18az bizde biri var qizida özude ibnedi. Yolda gör salam ver özune ele bil atamin atasina borcu var. Qizida menen eyni mektebde oxuyur. 1,2defe mentiqsiz söbetder catdi onnan sözumu didim kesdi sesin.2011/20:53)
bileminanirsanki ozude tez tez gelir.g0ren kimi dehwet eseblewiremde. 50 60yawi var.0na g0sterirem oNnan x0wum gelmediyin. yawinada baxmirame
![]() | ![]() |
ManGA_ (18az men ele qizlara vapwe salam nediye uzlerineDe baxmiram. sende menim kimi ele)2011/20:56)
az bizde biri var qizida özude ibnedi. Yolda gör salam ver özune ele bil atamin atasina borcu var. Qizida menen eyni mektebde oxuyur. 1,2defe mentiqsiz söbetder catdi onnan sözumu didim kesdi sesin.
![]() | ![]() ![]() |
MoNaMoR (18az ne salame. Ele prablem o idide. Ayten meni yolda görur salam vermir nenesinin yasinda bizim qohumlara. 1,2söz didim cezdi. Bekaram men onunan oynuycamda. Salam zad vermirem.2011/20:58)
az men ele qizlara vapwe salam nediye uzlerineDe baxmiram. sende menim kimi ele)
![]() | ![]() |
ManGA_ (18ewi 4oxdu beleleri.bunlara fikir verSen ozuVe ayirmaga vaxtun qalmaz.fikir verme keF ele)2011/21:00)
az ne salame. Ele prablem o idide. Ayten meni yolda görur salam vermir nenesinin yasinda bizim qohumlara. 1,2söz didim cezdi. Bekaram men onunan oynuycamda. Salam zad vermirem.
![]() | ![]() ![]() |
MoNaMoR (18az vecime alsaydim men olmazdim. Varamsa vecime deyil seviyyesizler.2011/21:04)
ewi 4oxdu beleleri.bunlara fikir verSen ozuVe ayirmaga vaxtun qalmaz.fikir verme keF ele)
![]() | ![]() |
ManGA_ (18aha oNda ela) sen ancag mene fikir ver2011/21:06)
az vecime alsaydim men olmazdim. Varamsa vecime deyil seviyyesizler.

![]() | ![]() ![]() |
MoNaMoR (18sene niye? Menine bir agildasan ona göre?2011/21:11)
aha oNda ela) sen ancag mene fikir ver

![]() | ![]() ![]() |
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 915 / 1725