Tərkibi:
4 ədəd yumurta
1,5 st şəkər tozu
100 qr duru yag
150 qr qaymaq
2 st un
1 ədəd vanel
Kakao
1 ədəd qabartma tozu
Arası üçün:
Çiyələk mürəbbəsi və ya cemi (istədiyiniz cemdən istifadə edə bilərsiniz)
Bəzək üçün:
Jele
Hazırlanması:
Yumurtaları çalırıq.Şəkər tozunu, yağı və qaymağı əlavə edib yenə yaxşıca çalırıq.Vanel və qabartma tozunu qarışdırdığımız unu da əlavə edib qarışdırırıq. Kalka kagızı sərib, üstünə qarışığı əlavə edirik və 180 C0 də bişiririk. Bir ağ və bir kakaolu olmaqla 2 biskvit hazırlayırıq.
Biskvit soyuduqdan sonra ürək forması ilə kəsirik. Daha sonra kəsdiyimiz bir ağ, bir kakaolu formanıçiyələk cemi ilə bir-birinə bitişdiririk.
Sonda hazırlanmış jeleni üstündə gəzdirib istədiyimiz kimi bəzəyirik.
Bu da sevginizi bildirməyin ən asan yolu!Nuş olsun!