canim.az
Sevgiyə gedən yolda, yalnızlığa son!...
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Fransiz saLati

3-4 eded kartof 3 eded kok
cugundur Bir qeder ag kelem 1
eded baw sogan 500 qr mal eti
Sirke Soya sosu Qara ve qırmızı
istiot,duz

Hazırlanması Eti xırda-
xırda dograyıb,az yagda tavada
qızardırıq. Paralel olaraq
kartofdan bawqa (kartof
sulanmasın deye) butun
terevezleri rendeden keciririk.
Rendelenmiw terevezlere
qızardılmıw eti elave edirik.
Sonra kartofun qabıgını
soyub,onu da rendeleyirik ve
tavada qırmızı reng alana qeder
qızardırıq.Qızardılmıw kartofu
da Terevezler ve etin uzerine
elave edirik. 5% - li sirke, soya
sosu ve edviyyatları qarıwdırıb
salatın uzerinde gezdiririk.
Salatımız hazırdır.


»Salatlar
»Kulinariya
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 908 / 2904