Saytın Ən varlısı ol : Zaur66 - 43 manat
Sayta Daxil Olun!
R*A*G*I*N [Off] (02.09.2017 / 11:59) |
EVAMELISSA (02.09.2017/12:42)sekil yoxdu axi
**__** nikine soz vermişdim onun uçun (adi onun dadi menim ) tort bişirecem ve adini ustune yazacam Dunen gece hazirladiğim balli tort
EVAMELISSA [Off] (02.09.2017 / 12:14) |
Elave edilmiş fayıl: (4318.87 kb.)
Yüklenib: 536 defe.
EVAMELISSA [Off] (02.09.2017 / 12:19) |
R*A*G*I*N (02.09.2017/12:59)buda sade formasi
sekil yoxdu axi
Elave edilmiş fayıl: (3554.17 kb.)
Yüklenib: 534 defe.
R*A*G*I*N [Off] (02.09.2017 / 12:21) |
EVAMELISSA (02.09.2017/13:19)reseptini yazda mende bisirim
buda sade formasi
EVAMELISSA [Off] (02.09.2017 / 12:23) |
R*A*G*I*N (02.09.2017/13:21)baş uste yazaram birazdan
reseptini yazda mende bisirim
R*A*G*I*N [Off] (02.09.2017 / 12:27) |
EVAMELISSA (02.09.2017/13:23)gozluyecem mende napoleon bisirmisdim qurtarib uje dayan atim son durumun))
baş uste yazaram birazdan
R*A*G*I*N [Off] (02.09.2017 / 12:29) |
Elave edilmiş fayıl: (198.84 kb.)
Yüklenib: 534 defe.
EVAMELISSA [Off] (02.09.2017 / 12:32) |
R*A*G*I*N (02.09.2017/13:21)Xəmir Üçün:
reseptini yazda mende bisirim
200 q soyuq kərə yağı – iri-iri doğra
4 stəkan un
1 yumurta
1 stəkan xama 250qr
Krem Üçün:
3 yumurta
1 stəkan yarım şəkər tozu
6 xörək qaşığı un (qaşığı çox doldurma)
4 stəkan süd
200 q kərə yağı
Əvvəlcə kremi hazırla. Kasada yumurta və şəkəri bir az rəngi açılana qədər çal. Alınan kütləni bir qazana boşalt. Üstünə un və südü əlavə edin və yaxşıca qarışdır kı, un açılsın (mikserle ede bilersen). Sonra bu kütləni orta odda qarışdıra-qarışdıra qatılaşanadək bişir.Qoyun soyusun. Sonra üstünə kərə yağını əlavə edib krem halına gələnədək mikserkə çal. Kremi soyuducuya qoy.Sonda vanelde elave et.
Xemir üçün qaba un və kərə yağını qoy doqrayib umac əldə edənə qədər ov.
Ayrı qabda yumurta və xamanı qarışdır. Sonra bu qarışığı unlu-yağlı qarışığa əlavə edib xemir et. xəmir əldə edənə kimi qarışdır. Xəmir yumuşaq və zərif olmalıdır (qeyd: adətən 4 stəkan un kifayət olur, amma əgər xəmir hələ də əl...
Ardını oxu >>
R*A*G*I*N [Off] (02.09.2017 / 12:42) |
EVAMELISSA [Off] (02.09.2017 / 12:44) |
R*A*G*I*N (02.09.2017/13:21)Xəmiri 9-12 hissəyə bölüb kündələ (kundenin sayi tortun formasindan asilir)Kündələri sellofana büküb 2 saatlığa soyuducuda saxla.
reseptini yazda mende bisirim
Xəmir soyuduqdan sonra bişirilməyə götur.
Sobanı 200Cdək qızrıb.
Kündələri bir-bir bişir. Bunun üçün hər kündəni oxlovla təxminən 28 sm-lik dairevi nazik-nazik açib( Formanızın ölçüləri fərqlidirsə, layların ölçüsünü ona görə et) Laylar nazik olmalıdır, Açdığın layi soba listinde biwir (formanı yağlama!). Əgər cırılan yerləri varsa, xəmirlə yapışdır. Layın üstünü çəngəllə 3-4 yerdən deş, Bunu ona görə etki, xəmir sobada çox qabarmasın. Qabarsa da, narahat olma
Hər layı 6-8 dəqiqə ərzində üstü bir az qızarana qədər bişir. Tez-tez bax ki, yanmasınlar. Hazır layın üstü yarı ağ, yarı qızarmış yamaqlar şəklində olacaq ki, bu, belə də olmalıdır. Bütün kündələri eyni şəkildə açıb bişirin. eyni olsun deye formani xemirin ustunde kese bilersen .Bişən layları ehtiyatla bir-birinin üstünə yığ. Ən çox...
Ardını oxu >>
<< 1 ... 310 311 [312] 313 314 ... 387 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (409)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 882 / 1285